3 Børstevaskemaskiner

3 Børstevaskemaskiner

Vores 3 børstet vaskemaskiner er vi selv med til at fremstille. Vi er med hele vejen i produktionen, og derved sikre at vi leverer kvalitet fra ende til anden.

Vores 3 børstet børstevaskemaskiner bærer benævnelsen FALDT-F3, FALDT-BS, FALDT-TANK samt FALDT-BM.

Alle maskinerne leveres normalt i en rustfri udgave, men kan også leveres i en varmt galvaniseret udførelse.

Maskinerne er opbygget over en PLC, som styrer maskinens funktioner, via en touchskærm, kan man starte en vask, opbygge sit vaskeprogram, samt i en særlig test mode, kan man teste bl.a. vandpumper, shampoo pumpe, vokspumpe samt meget mere.

Model FALDT-F3

Vores model FALDT-F3 er en 3 børstet vaskemaskine hvor sidebørsterne er tophængte, og kan køre over midten, altså det vi kalder for center overlap. Konstruktionen egner sig specielt til f.eks. busser eller andre køretøjer som meget lave.
FALDT-F3 kan leveres i vaskehøjder fra 3,3 meter. Maskinen har en std. bredde på 4,8 meter

Model FALDT-BS

Vores model FALDT-BS er en 3 børstet vaskemaskine. Sidebørsterne er top- og bundhængte og er luftstyret og kan “kun” vaske køretøjets sider. Tagbørsten vasker front, tag og bagende. Der er specielt program for bus med spejl, Lastvogn med lift, minibus etc.

Model FALDT-BM

Vores model FALDT-BM er en 3 børstet vaskemaskine. Sidebørsterne er top- og bundhængte og elektrisk styret. det betyder at de kan vaske på tværs af midten altså det vi kalder centeroverlap. Man kan via touchskærmen selv opbygge programmet og bestemme om tagbørsten skal “nøjes” med at vaske tag og sidebørsterne således front og bagende. Har køretøjet lift, stopper tagbørsten over liftpositionen og sidebørsterne stopper, således at de ikke vasker ind i området omkring lift cylindrene.

Model FALDT-TANK

Vores model FALDT-TANK en ekstra kraftig udgave af model FALDT-BS maskinen er større, børsterne har større diameter, motorer er kraftigere. Modellen er udviklet til vask af tankbiler.
Vi er stolte af at kunne fremvise et af disse eksemplarer i Danmark. Kontakt os for en fremvisning: Tommas Faldt tlf. 40297752.