Togvaskemaskine

Togvaskemaskine

 

Vi har leveret vores 2 populære modeller FALDT-BS samt FALDT-BM til flere danske jernbaneselskaber i Danmark. Modellerne er enten leveret som anlæg til gennemkørselsvask, stepvask eller som anlæg der vasker hele togsættet. Vores erfaring fra Danmark er bl.a. med vask af diesel elektriske tog fra Siemens desiro samt ALSTOM coradia Lint 41. Inden længe kan vi tilføje Regio Sprinter til listen.  

Model FALDT-BS

Vores model FALDT-BS er en 3 børstet vaskemaskine. Sidebørsterne er top- og bundhængte og er luftstyret og kan “kun” vaske køretøjets sider. Tagbørsten vasker front, bagende. På disse anlæg sidder styringen typisk ude på maskinen og lokoføreren starter vasken men de sidder i toget. Maskinen styres via Omron PLC & Omron touchskærm. Programmerne og udstyr kan tilpasses til secifikke kundeønsker. Her kan bl.a. nævnes: Forvask med syre, kemiforvask, sæbepålægning, skyl med osmosevand osv.

Model FALDT-BM

Vores model FALDT-BM er en 3 børstet vaskemaskine. Sidebørsterne er top- og bundhængte og elektrisk styret. det betyder at de kan vaske på tværs af midten altså det vi kalder centeroverlap. Tagbørsten vasker typisk togets for- og bagende, men vil efter ønske kunne indstilles til at vaske togets tag også. Styringen sidder ofte på maskinen og lokoføreren an starte vasken mens de sidder i toget. Maskinen styres via Omron PLC & Omron touchskærm. Programmerne og udstyr kan tilpasses til secifikke kundeønsker. Her kan bl.a. nævnes: Forvask med syre, kemiforvask, sæbepålægning, skyl med osmosevand osv.

Vi har i Danmark bl.a. Lokaltog, Nordjyske Jernbaner samt  Arriva som kunder.

Vi er stolte af at kunne fremvise et af disse eksemplarer i Danmark. Kontakt os for en fremvisning: Tommas Faldt tlf. 40297752.

Kontakt