Dansk produceret rustfri bus- og lastvognsvaskemaskiner

Om os

Ib Faldt startede sin karriere i 1960, med bl.a. vask af biler.
I 1965 startede Ib Faldt som sælger I et firma som solgte rengøringsmidler, højtryksrensere samt udstyr til autovask. Salgsområdet var i hele Skandinavien og Europa. Opgaverne var bl.a af sælge udstyr til facaderengøring, oplære personale i service og reparation af udstyret. Rejse aktiviteterne blev dog for store og familien krævede at der var lidt flere hjemme dage. Ib Faldt startede derfor i 1971 i firmaet V. Løwener A/S. Ansvarsområderne her var bl.a. salg og service af lastvognsvaskemaskiner.

1980 bliver året hvor Faldt Cleaning System ApS bliver stiftet af Ib Faldt. Firmaet har adresse i Vejle.

Aktiviteterne er bl.a. facaderengøring, salg og service af rengøringsmaskiner, salg af kemikalier / rengøringsmidler, salg og service af børstevaskemaskiner til lastbiler, busser samt toge.
Områderne udvides løbende med bl.a. også at omfatte anlæg til containervask, kassevaske, vandbehandlingssystemer, vandgenvindingssystemer samt meget mere. I kraft af de mange niche produkter serviceres der kunder i hele Danmark.
I dag er Faldt Cleaning System ApS ejet af Tommas Faldt, som startede sin karriere i Faldt Cleaning system ApS tilbage i 1993.

I dag, er vores 2 hovedområder facadeafrensning samt salg og service af diverse maskiner som bl.a. benyttes til rengøring af facader, lastbiler, busser, toge samt meget mere.

Facaderengøringen har speciale i bl.a. afrensning af misfarvninger, rustudtræk, saltpeterudtræk samt meget mere. Afrensningen omfatter mange gange også en afsluttende imprægnering. Vi afrenser både nye, gamle og fredede ejendomme. Intet er for småt, kun lidt er for stort.

Maskinerne bygges efter 3D CAD tegninger hos os selv på Lomholtvej. Vi er stolte af at kunne sige made in Danmark. Maskinviften spænder bredt, lige fra 1 børstet siderunnere, bus- og lastvognsvaskemaskiner til store togvaskemaskiner. Maskinerne eksporteres til vores forhandlere i bl.a. Holland, og Irland. Maskinerne kan naturlig leveres med bl.a. biologiske rensningsanlæg, således at strengeste miljø krav opfyldes. Som noget helt nyt, tilbyder vi containerløsninger med biologisk vandrensningsanlæg.

Se vores seneste arbejdsmiljø rapport fra Arbejdstilsynet:
AT Rapport 2015

Faldt Cleaning System ApS’ miljø politik:

Vil udføre alle opgaver med størst mulig hensynstagen til miljøet.
Medarbejdere skal selv tage medansvar for miljø, sundhed og sikkerhed, for så vidt egen som kunders.
Vil rådgive kunder til den mest miljørigtige løsning
Stiller krav til producenter og leverandører om miljø rigtige løsninger.

Faldt Cleaning System ApS vil opnå dette ved:

Sikre at relevante krav i miljø- og arbejdslovgivningen overholdes.
Regelmæssig gennemgang af miljø-, sikkerheds,- og sundhedsforhold i virksomheden.
Uddannelse og bevidstgørelse af medarbejdere.